Kopje koffie?Welkom

Makelaars met kennis van zaken Onze diensten

Als woningmakelaar moet je beschikken over een grote hoeveelheid vakkennis. Als je zoals wij zo lang zo serieus bezig bent is het logisch dat die vakkennis er volop is. Maar... als recreatiemakelaar is er nog veel meer specifieke kennis nodig. De kennis en ervaring op het gebied van recreatiewoningen is zo specialistisch dat er maar weinig makelaars op de Veluwe zijn die ons op dit gebied kunnen evenaren. Wij kunnen u antwoord geven op vragen als: wat zijn de voor- en nadelen van een recreatiewoning op erfpacht, huurgrond of eigen grond. En hoe zit het met bijkomende kosten zoals forenzenbelasting en parklasten. En wat houdt een erfdienstbaarheid of een kettingbeding in? Op al deze vragen kunnen wij u een helder en duidelijk antwoord geven.

Kies voor zekerheid

Zowel bij aan- als verkoop is het van het belang om alle factoren te kennen. Bent u bijvoorbeeld in staat om de waarde van het object te bepalen? Bij een waardebepaling kijken wij niet naar het bedrag dat de buurman vraagt of krijgt maar wat de betreffende woning werkelijk waard is. Zo zijn wij in staat om op professionele manier met veel vakkennis en ervaring uw belangen te behartigen.

Kennis van de markt

Als geen ander weten wij wat er op de Veluwe allemaal te koop is. Aan de andere kant weten wij ook heel goed waar de potentiële kopers voor uw woning zich bevinden. We communiceren met ze vanuit onze omvangrijke database, via advertenties in specialistische vakbladen (zowel in binnen- als buitenland), diverse internetsites als Funda.nl, Huisenaanbod.nl en Jaap.nl en natuurlijk via onze eigen website.

Het resultaat telt

Kraaijenhof Vastgoed is met haar specialistische kennis in staat transacties zo snel mogelijk te realiseren tegen realistische prijzen. Het resultaat van makelaars met kennis van zaken.

Neem contact op