Sinds 2000 zijn wij als zelfstandig ondernemer werkzaam in de makelaardij. Het kantoor is ontstaan uit de verkoop van een nieuwbouw recreatiepark in Harderwijk. Uit de wederverkoop zijn we gestart met enkele recreatiewoningen en is onze specialisatie in het recreatieve onroerend goed op de Veluwe begonnen.

Aanvankelijk zaten we met ons kantoor bij de entree van het nieuwbouwproject. Later zijn wij verhuisd  naar een winkelpand in Harderwijk.

In 2008 deed zich de mogelijkheid voor ons kantoor te vestigen in het centrum van Ermelo bij het VVV kantoor, naast de Action en tegenover de oude Molen van Ermelo. Een perfecte zichtlocatie!

In de loop van de jaren hebben wij vele woningen verkocht op huurgrond, erfpacht en eigen grond.

Ook de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten is door ons verzorgd.

Geleidelijk zijn we voor steeds meer opdrachtgevers het verhuur/beheer van hun woning gaan verzorgen. Deze verhuur is daardoor een uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

Inmiddels worden wij ook zeer regelmatig gevraagd voor de verkoop van woonhuizen. Een teken dat onze manier van aanpak wordt gewaardeerd. Geen formele sfeer maar heel toegankelijk en service gericht!